Γραφίστας εκπαίδευση Μαθήματα

Εκπαίδευση Graphic Designer πορεία του Δράκου:

Είστε πρόθυμοι να εκπαιδεύσουν ως γραφίστας, αλλά δεν είναι εντελώς σίγουροι ποια διαδρομή να λάβει για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί; Αν ναι, αξίζει να εξετάσουμε μια τάξη που βασίζεται, εκπαιδευτή υπό την ηγεσία Graphic Designer πορεία που θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα αυτό.

Τι σημαίνει η κατάρτιση σχεδιαστών γραφικών συνεπάγεται;

Ως γραφίστας, θα πρέπει να αναμένεται να γίνει ικανός κατά το χειρισμό του λογισμικού όπως το Adobe Photoshop, Adobe Illustrator και Adobe InDesign. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με διάφορες γλώσσες δικτυακό τόπο, όπως HTML και CSS, όπως αυτό υφαίνει συχνά στη διαδικασία σχεδιασμού.

Είναι αυτή η εκπαίδευση για μένα;

Αν ξέρετε ότι θέλετε να γίνετε ένας γραφίστας, Εκπαίδευση Δράκος εξοπλίζει τους μαθητές με μια καλά ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το πώς να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συχνά οι σχεδιαστές.Μόλις επιτυχώς μάθετε πώς να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, την εμπιστοσύνη σας ως γραφίστας θα μεταμορφώσει.
Γραφικό πορεία σχεδιασμού μας είναι κυρίως για τους αντιπροσώπους οι οποίοι θέλουν να εργαστούν σε ελεύθερους έργα ή βήμα στον επαγγελματικό κόσμο ως γραφίστας. Για να επιτευχθεί αυτό, οι ειδικοί μας εκπαιδεύσει τους μαθητές για το πώς να χρησιμοποιούν με επιτυχία το λογισμικό και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην ίδια τη βιομηχανία. Στην Γραφιστικής, το σημείο πώλησης είναι το χαρτοφυλάκιο. Έτσι έχουμε παρουσιάσει στους μαθητές τη δυνατότητα να εργαστούν σε ζωντανά έργα που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο για να δείξει πιθανούς εργοδότες. Επιπλέον, οι εκπαιδευτές μας να ενισχύσει τη διαδικασία της μάθησης, καθιστώντας τα φυσικά hands-on και ενέσιμη τρέχουσα εμπειρία τους από τη βιομηχανία στο περιεχόμενο των μαθημάτων.

Με ολοκληρώσει την πορεία σας, θα είστε σε θέση να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας με την εμπιστοσύνη που έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, επαγγελματικές κάρτες, περιοδικά και να δημιουργήσουν ισχυρές ταυτότητες μάρκα.

Ποια είναι η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων;

Έχετε την επιλογή να ξεκινήσει graphic designer πορεία κατάρτισης του Δράκου όποτε θέλετε. Ευέλικτη προσέγγιση της μάθησης μας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο ή το βράδυ. Παίρνει κανονικά 2 μήνες (πλήρους απασχόλησης) σε 10 μήνες (μερικής απασχόλησης) για να ολοκληρωθεί η πορεία με βάση την ατομική ταχύτητα εκμάθησης.

Πλήρης απασχόληση πορεία γραφίστας:
Δευ - Παρ 10:00 π.μ. - 17:00 μμ
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Απρίλιο
 • Πρόσληψη Ιούλιο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Μερικής απασχόλησης γραφίστας:

Σαββατοκύριακο (Σάββατο ή Κυρ 10:00 πμ - 17:00 μμ) ή βραδινά (δύο φορές την εβδομάδα 18:30 μμ - 21:30 μ.μ.)
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Μαΐου
 • Πρόσληψη Σεπτέμβριο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Ποιος διδασκαλία του μαθήματος;

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει ένας γραφίστας είναι να μάθουμε απευθείας από γραφίστες που είναι ο λόγος γραφικό πορεία σχεδιαστών μας διδάσκεται από τη βιομηχανία επαγγελματίες γραφίστες που χρησιμοποιούν το έργο τους εμπειρία για να κάνουν τα χέρια-για την εκπαίδευση, την πρακτική και την καριέρα προσανατολισμένη.

Τρένο και πάλι για δωρεάν;

Αν εσείς ή εκπαιδευτή σας να αισθανθεί ότι θα πρέπει να επαναλάβουν ένα μάθημα ή την ενότητα, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για να έρθουν και πάλι σε μια τάξη στο πλαίσιο του προγράμματος κατανέμεται το χρόνο σας.

Πόσο Graphic Designer μαθήματα κοστίζουν;

Το συνολικό κόστος του προγράμματος εξαρτάται από την πορεία που θα επιλέξετε. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε σε δόσεις με σχέδιο πληρωμής μας χωρίς πρόσθετα τέλη. Αν επιλέξετε να πληρώσετε όλα με τη μία πριν αρχίσει η πορεία που δικαιούνται μειωμένο επιτόκιο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των σύντομων μαθημάτων και προγραμμάτων καριέρα;

Σύντομη μαθήματα επικεντρώνονται στη διδασκαλία τεχνολογία μόνο και προγράμματα καριέρα κύριος στόχος είναι να βοηθήσει τους εκπροσώπους ξεκινήσει μια καριέρα. Σε ένα πρόγραμμα καριέρα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο και εργάζονται στη βιομηχανία συναφών έργων.

Γραφίστας Καριέρα

Γραφίστας είναι υπεύθυνος για την οπτική επίδραση ενός μηνύματος. Από ιστοσελίδες, βιβλία και περιοδικά, ο υπεύθυνος των γραφικών θα χρησιμοποιήσει βιομηχανία φήμης πακέτα λογισμικού πολυμέσων, προκειμένου να δημιουργήσουν έργα τέχνης τους.

Είναι σημαντικό να λειτουργεί καλά σε μια ομάδα, όπως πολύς χρόνος θα δαπανηθούν με άλλα δημιουργικά μέλη του προσωπικού, όπως φωτογράφους, κειμενογράφους και ακόμη και εργάζονται απευθείας με τους πελάτες.

Τυπικό μοτίβο εργασίας:

Γραφίστας λειτουργεί κανονικά 37 ώρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Όταν ένα έργο πλησιάζει η προθεσμία της, περισσότερες ώρες από το χρόνο εργασίας θα πρέπει να επενδυθούν. Το περιβάλλον εργασίας είναι συνήθως πολύ ανοιχτή και χαλαρή για να εμπνεύσει το δημιουργικό μυαλό και κυρίως θα εργάζονται σε έναν υπολογιστή.

Αναμενόμενος μισθός:

Εντός των Μισθοί Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να διαφέρουν από £ 11.000 έως £ 65.000 ετησίως.

Για να γίνετε ένας επιτυχημένος σχεδιαστής, ορισμένες ικανότητες που θα πρέπει να κατέχουν είναι:

 • Μια ζωηρή φαντασία και δημιουργική φινέτσα
 • Η εμπιστοσύνη που εργάζονται με διαφορετικό λογισμικό και τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Πάθος κατά την παράδοση και ρίχνει ιδέες για τους πελάτες ή άλλα διαφημιστικά κείμενα

Εκείνοι που θέλουν να εισέλθουν σε αυτόν τον τομέα της εργασίας αναλαμβάνουν κανονικά πτυχίο ή δίπλωμα στο graphic design, λεπτή τέχνη ή παρόμοια θέματα.

Τι εργοδότες αναζητούν; Σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον που ψάχνουν για κάτι περισσότερο από τις βασικές δεξιότητες και τις βασικές γνώσεις για το graphic design.Μπορούν να κρατήσει ένα μάτι έξω για τους υποψηφίους με τα προσόντα, την εμπειρία και ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο καθώς και μια οξεία αίσθηση των βασικών τάσεων του κλάδου.

Μπορείτε να προχωρήσει την καριέρα σας με το να γίνει ένας ειδικός γραφίστας ή εργάζονται ως εξωτερικοί συνεργάτες για περιοδικά, διαφημιστικές εταιρείες και περισσότερο. Ορισμένες εργασίες μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιήσει ως σχεδιαστής είναι:

 • Απαντώντας μια δημιουργική σύντομη και αναλύοντας τις απαιτήσεις του έργου
 • Παροχή τιμές για τους ενδιαφερόμενους πελάτες
 • Κρατώντας τους δημιουργικούς χυμούς ρέει με τις έννοιες του σχεδιασμού που ταιριάζουν με τις ανάγκες των πελατών

Τι θα μάθω;

Αυτό φυσικά θα σας πάρει από το να είναι ένας αρχάριος στην εμφάνιση προηγμένων γραφικών δεξιότητες σχεδιασμού.

Το μάθημα περιλαμβάνει μια πτυχή κτίριο χαρτοφυλάκιο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξει τις ικανότητές σας στο web design, σχεδιασμός εκτύπωσης, τον σχεδιασμό της συσκευασίας, καθώς και ψηφιακή σχεδίαση. Επαγγελματίες του κλάδου μας θα σας δώσει επίσης ένας-προς-έναν συμβουλές σταδιοδρομίας για να ορίσετε το σωστό δρόμο για την επίτευξη ιδανική εργασία σχεδιασμού σας. Γραφικός σχεδιαστής πορεία μας περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:

Υποχρεωτικά μαθήματα:
 • Εισαγωγή στη σχεδίαση
 • Γραφιστική
 • Web Design
 • Mastering Photoshop
 • Mastering Illustrator
 • Mastering Indesign
 • WordPress
 • Τον ιστότοπο για κινητά και App σχεδιασμό
Προαιρετικά μαθήματα:
 • Branding
 • Προσβασιμότητα στον Παγκόσμιο Ιστό και Ευχρηστία Training Course
 • Κινητό χρήστη εμπειρία του σχεδιασμού
 • Adobe Certified Associate (ACA) Πιστοποίηση
Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα γραφικών καριέρα σχεδιαστή Κατάρτισης Δράκου, παρακαλούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση με /contact/">contacting ένας από τους συμβούλους της κατάρτισης μας εδώ.