Διευθυντής Μάρκετινγκ εκπαίδευση Μαθήματα

Marketing Καριέρα

Να γίνει ένας ειδικός μάρκετινγκ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ρόλων σε μια σειρά από κλάδους, όπως η εκτύπωση, ψηφιακή, το κινητό και την άμεση εμπορία. Στελέχη μάρκετινγκ είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της στρατηγικής και αποτελεσματικές εκστρατείες επικοινωνίας που φτάνουν το συγκεκριμένο ακροατήριο. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από διαφημιστικά υλικά για την εκπλήρωση των στόχων της εμπορίας τους, όπως: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, διοργάνωση εκδηλώσεων, την ανάπτυξη προϊόντων, τη διανομή, τη χορηγία και την έρευνα.

Κάθε μέρα είναι διαφορετική και συναρπαστική ως ειδικός μάρκετινγκ. Θα έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης ή την αγορά της επιχείρησής σας λειτουργεί. Όπως μπορείτε να επικεντρωθεί στην πώληση μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν, θα ευαισθητοποίηση.

Οι έμποροι μπορούν να εργαστούν σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που κυμαίνονται από την οικονομική στην βιομηχανία των μέσων υπάρχει ένα ευρύ πεδίο για την ακριβή επιλογή για την καριέρα που θέλετε.

Μια μέρα στη ζωή ενός εμπόρου ...

Μια τυπική μέρα θα περιλαμβάνει συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους φορείς από τους πελάτες για τους πελάτες, όπως μπορείτε σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν τα μηνύματα που επικοινωνούν με τις ομάδες-στόχους. Θα σχεδιασμό που τα μέσα ενημέρωσης θα εμφανιστεί η διαφήμιση σε τέτοια τοπικές ή περιφερειακές Τύπο, τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και ούτω καθεξής. Υπολογίζοντας τι είναι καλύτερο για το κοινό σας και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον είναι ένα μεγάλο μέρος του ρόλου σας. Ο έμπορος γράφει και διαβάζει απόδειξη αντίγραφο, διοργανώνει φωτογραφήσεις, εξασφαλίζει χορηγίες και πολλά άλλα.

Τυπικές μισθός ενός ειδικός μάρκετινγκ

Όταν ξεκινάτε έξω ως έμπορος μπορείτε να δείτε κερδίζοντας περίπου £ 22.000 - £ 27.000 ανάλογα με την αγορά. Όπως μπορείτε να πάτε για να αποκτήσουν εμπειρία και την πρόοδο στην καριέρα σας, οι διαχειριστές μπορεί να κοιτάξει κερδίζουν £ 30.000 και πάνω.

Τι πρέπει να κάνετε προκειμένου να γίνει ειδικός μάρκετινγκ ...

Μια HND ή πτυχίο σας βάζει στο σωστό δρόμο, αν θέλετε να κάνετε το δρόμο σας προς τον τομέα της εμπορίας. Ένας βαθμός ιδιαίτερα στο μάρκετινγκ, τις επικοινωνίες ή επιχείρηση θα σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να φέρουν τα προσόντα Postgrad όπως τον εξέχοντα Chartered Institute of Marketing (CIM), η οποία βελτιώνει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Μπορείτε στη συνέχεια να προχωρήσουμε για να γίνει ένας διευθυντής μάρκετινγκ ή διευθυντής μετά από 3-10 χρόνια εργασίας στον κλάδο. Μπορείτε να μεταφέρετε από το in-house σε οργανισμούς καθώς εργάζεστε για διαφορετικούς πελάτες, ακόμη και να γίνει ανεξάρτητος και αν επιλέξετε να.