Υπεύθυνος Έργου εκπαίδευση Μαθήματα

Εκπαίδευση Έργου πρόγραμμα καριέρα Διευθυντής του Δράκου:

Η διαχείριση ενός έργου, την επίβλεψη της όλης έργο από την αρχή για να ολοκληρωθεί, ενώ την οργάνωση των ομάδων των λαών με διαφορετικές ικανότητες και ταλέντα μπορεί να είναι ένα δύσκολο και συναρπαστικό ρόλο. Οι διευθυντές έχουν τα καθήκοντα του σχεδιασμού, εκτέλεσης και περάτωσης του έργου και μπορεί να λειτουργήσει σε ένα συμβούλιο των βιομηχανιών, όπως: κατασκευή, ανάπτυξη λογισμικού, τηλεπικοινωνίες, το μάρκετινγκ, τη δικτύωση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περισσότερο.

Ανάλογα με το είδος της βιομηχανίας που εργάζονται σε, οι τυπικές βασικές αρμοδιότητες των διαχειριστών έργου είναι να δημιουργήσει προσβάσιμα και τους στρατηγικούς στόχους που το έργο θα πρέπει να επιτευχθεί, κατασκευάζοντας τις απαιτήσεις του έργου. Τρεις διευθυντές περιορισμούς πρέπει τακτικά να κοιτάξει έξω για τα σχετικά έργα είναι: το κόστος, το χρόνο και την ποιότητα.

Μερικές από τις καθημερινές εργασίες που μπορεί να έχετε για να μην αποτελούνται από:

 • Δημιουργώντας το σχέδιο του έργου
 • Χειρισμός τους εμπλεκόμενους φορείς με το έργο
 • Επίβλεψη της ομάδας σας
 • Η διαχείριση και την ελαχιστοποίηση του ενδεχόμενου κινδύνου
 • Να κολλήσει σε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα

Ο μέσος μισθός για ένα έργο είναι περίπου £ 40,000- £ 60.000 εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατάρτιση σχεδίου πρόγραμμα διαχείρισης της σταδιοδρομίας του Δράκου:

Είστε πρόθυμοι να εκπαιδεύσουν ως project manager, αλλά δεν είναι εντελώς σίγουροι ποια διαδρομή να λάβει για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί; Αν ναι, αξίζει να εξετάσουμε μια τάξη που βασίζεται, εκπαιδευτή υπό την ηγεσία διαχειριστή του έργου πρόγραμμα καριέρα που θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα αυτό.

Τι σημαίνει ο διευθυντής του προγράμματος κατάρτισης συνεπάγεται;

Ως διαχειριστής του έργου, θα πρέπει να αναμένεται να γίνει ικανός στο χειρισμό του λογισμικού διαχείρισης έργων, όπως το Microsoft Project. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με διάφορες μεθόδους διαχείρισης του έργου, όπως Prince2 και ράγκμπι, όπως αυτό υφαίνει συχνά στη διαδικασία διαχείρισης του έργου.

Είναι αυτή η εκπαίδευση για μένα;

Αν ξέρετε ότι θέλετε να γίνετε ένας διαχειριστής έργου, Εκπαίδευση Δράκος εξοπλίζει τους μαθητές με μια καλά ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το πώς να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συχνά οι διαχειριστές του έργου. Μόλις επιτυχώς μάθετε πώς να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, την εμπιστοσύνη σας ως project manager θα μεταμορφώσει.
Σχέδιο προγράμματος της σταδιοδρομίας μας είναι κυρίως για τους αντιπροσώπους οι οποίοι θέλουν να εργαστούν σε ελεύθερους ιστοσελίδα σχέδια ή βήμα στον επαγγελματικό κόσμο ως project manager.Για να επιτευχθεί αυτό, οι ειδικοί μας εκπαιδεύσει τους μαθητές για το πώς να χρησιμοποιούν με επιτυχία το λογισμικό και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην ίδια τη βιομηχανία. Στο web design, το σημείο πώλησης είναι το χαρτοφυλάκιο. Έτσι έχουμε παρουσιάσει στους μαθητές τη δυνατότητα να εργαστούν σε ζωντανά έργα που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο για να δείξει πιθανούς εργοδότες. Επιπλέον, οι εκπαιδευτές μας να ενισχύσει τη διαδικασία της μάθησης, καθιστώντας τα φυσικά hands-on και ενέσιμη τρέχουσα εμπειρία τους από τη βιομηχανία στο περιεχόμενο των μαθημάτων. Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα καριέρα σας, θα είστε σε θέση να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας με την εμπιστοσύνη που έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη δημιουργία ισχυρών brand ψηφιακές ταυτότητες.

Ποια είναι η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων;

Έχετε την επιλογή να αρχίσει ο διευθυντής του προγράμματος Εκπαιδευτικό σεμινάριο Δράκου όποτε θέλετε.Ευέλικτη προσέγγιση της μάθησης μας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο ή το βράδυ. Παίρνει κανονικά 2 μήνες (πλήρους απασχόλησης) σε 10 μήνες (μερικής απασχόλησης) για να ολοκληρωθεί η πορεία με βάση την ατομική ταχύτητα εκμάθησης.

Πλήρης απασχόληση πορεία διαχειριστή του έργου:
Δευ - Παρ 10:00 π.μ. - 17:00 μμ
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Απρίλιο
 • Πρόσληψη Ιούλιο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Μερικής απασχόλησης διαχειριστής του έργου:

Σαββατοκύριακο (Σάββατο ή Κυρ 10:00 πμ - 17:00 μμ) ή βραδινά (δύο φορές την εβδομάδα 18:30 μμ - 21:30 μ.μ.)
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Μαΐου
 • Πρόσληψη Σεπτέμβριο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Ποιος διδασκαλία του μαθήματος;

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει ένας διαχειριστής έργου είναι να μάθουμε απ 'ευθείας από το διευθυντή του έργου που είναι ο λόγος μας πορεία διαχειριστή του έργου διδάσκεται από επαγγελματία του κλάδου τους διαχειριστές του έργου που χρησιμοποιούν την εργασιακή τους εμπειρία για να κάνουν τα χέρια-για την εκπαίδευση, την πρακτική και την καριέρα προσανατολισμένη.

Τρένο και πάλι για δωρεάν;

Αν εσείς ή εκπαιδευτή σας θεωρεί ότι θα πρέπει να ξαναπάρουν ένα μάθημα ή την ενότητα, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για να έρθουν και πάλι σε μια τάξη στο πλαίσιο του προγράμματος κατανέμεται το χρόνο σας.

Πόσα μαθήματα διαχειριστή του έργου κοστίσει;

Το συνολικό κόστος της κατάρτισης εξαρτάται από την πορεία που θα επιλέξετε. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε σε δόσεις με σχέδιο πληρωμής μας χωρίς πρόσθετα τέλη. Αν επιλέξετε να πληρώσετε όλα με τη μία πριν αρχίσει η πορεία που δικαιούνται μειωμένο επιτόκιο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των σύντομων μαθημάτων και προγραμμάτων καριέρα;

Σύντομη μαθήματα επικεντρώνονται στη διδασκαλία τεχνολογία μόνο και προγράμματα καριέρα κύριος στόχος είναι να βοηθήσει τους εκπροσώπους ξεκινήσει μια καριέρα. Σε ένα πρόγραμμα καριέρα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο και εργάζονται στη βιομηχανία συναφών έργων.

Τι θα μάθω;

Αυτό το πρόγραμμα καριέρας θα σας μεταφέρει από το να είναι ένας αρχάριος να εμφανίζει προηγμένες δεξιότητες web design. Το μάθημα περιλαμβάνει μια πτυχή κτίριο χαρτοφυλάκιο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξει τις ικανότητές σας στο web design και ψηφιακή σχεδίαση. Επαγγελματίες του κλάδου μας θα σας δώσει επίσης ένας-προς-έναν συμβουλές σταδιοδρομίας για να ορίσετε το σωστό δρόμο για την επίτευξη ιδανική εργασία σας web design. Πρόγραμμα web καριέρα σχεδιαστή μας περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:
 • Microsoft Project
 • Prince2 Πιστοποίηση
 • Συνωστισμός Πιστοποίηση
Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα του έργου της σταδιοδρομίας Εκπαίδευση Δράκου, παρακαλούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση με την επαφή με έναν από τους συμβούλους εκπαίδευσης μας εδώ .