Web Developer εκπαίδευση Μαθήματα

Web Developer Πρόγραμμα Εκπαίδευση Καριέρα Δράκου:

Είστε πρόθυμοι να εκπαιδεύσουν ως προγραμματιστής ιστοσελίδα, αλλά δεν είναι εντελώς σίγουροι ποια διαδρομή να λάβει για να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί; Αν ναι, αξίζει να εξετάσουμε μια τάξη που βασίζεται, εκπαιδευτή υπό την ηγεσία πορεία για την ανάπτυξη Ιστού που θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις, την εμπειρία, τα σχέδια και το χαρτοφυλάκιο που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα αυτό.

Τι σημαίνει η ιστοσελίδα της κατάρτισης του έργου συνεπάγεται;

Ως web developer, θα πρέπει να αναμένεται να γίνει ικανός στο χειρισμό ιστοσελίδα γλώσσες όπως η PHP, ASP.net, Java, SQL. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με διάφορα προϊόντα λογισμικού, όπως το Adobe Dreamweaver, Microsoft Visual Studio, MySQL, Microsoft SQL Server και WordPress, καθώς αυτό υφαίνει συχνά στη διαδικασία ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Είναι αυτή η εκπαίδευση για μένα;

Πριν από την εγγραφή σας στην πορεία για την ανάπτυξη Ιστού μας θα πρέπει να είναι είτε εργάζεται ως σχεδιαστής ιστοσελίδων ή θα πρέπει να έχετε ήδη ολοκληρώσει την πορεία σχεδιαστής ιστοσελίδων μας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για το web μαθήματα σχεδιαστή μας εδώ.

Αν ξέρετε ότι θέλετε να γίνετε ένας προγραμματιστής Ιστού, Εκπαίδευση Δράκος εξοπλίζει τους μαθητές με μια καλά ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το πώς να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συχνά την ιστοσελίδα προγραμματιστές. Μόλις επιτυχώς μάθετε πώς να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, την εμπιστοσύνη σας ως web developer θα μεταμορφώσει.
Φυσικά για την ανάπτυξη Ιστού μας είναι κυρίως για τους αντιπροσώπους οι οποίοι θέλουν να εργαστούν σε ελεύθερους ιστοσελίδα σχέδια ή βήμα στον επαγγελματικό κόσμο ως δημιουργός ιστοσελίδα. Για να επιτευχθεί αυτό, οι ειδικοί μας εκπαιδεύσει τους μαθητές για το πώς να χρησιμοποιούν με επιτυχία το λογισμικό και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην ίδια τη βιομηχανία.Στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, το σημείο πώλησης είναι το χαρτοφυλάκιο. Έτσι έχουμε παρουσιάσει στους μαθητές τη δυνατότητα να εργαστούν σε ζωντανά έργα που θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο για να δείξει πιθανούς εργοδότες. Επιπλέον, οι εκπαιδευτές μας να ενισχύσει τη διαδικασία της μάθησης, καθιστώντας τα φυσικά hands-on και ενέσιμη τρέχουσα εμπειρία τους από τη βιομηχανία στο περιεχόμενο των μαθημάτων.

Με ολοκληρώσει την πορεία σας, θα είστε σε θέση να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας με την εμπιστοσύνη που έχετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον προγραμματισμό ιστοσελίδων και τη δημιουργία ισχυρών εφαρμογών web.

Ποια είναι η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων;

Έχετε την επιλογή να ξεκινήσει την ιστοσελίδα πορεία του έργου κατάρτισης του Δράκου όποτε θέλετε. Ευέλικτη προσέγγιση της μάθησης μας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο ή το βράδυ.Παίρνει συνήθως 3 μήνες (πλήρους απασχόλησης) σε 10 μήνες (μερικής απασχόλησης) για να ολοκληρωθεί η πορεία με βάση την ατομική ταχύτητα εκμάθησης.

Πλήρης απασχόληση πορεία web designer:
Δευ - Παρ 10:00 π.μ. - 17:00 μμ
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Απρίλιο
 • Πρόσληψη Ιούλιο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Μερικής απασχόλησης web designer:

Σαββατοκύριακο (Σάββατο ή Κυρ 10:00 πμ - 17:00 μμ) ή βραδινά (δύο φορές την εβδομάδα 18:30 μμ - 21:30 μ.μ.)
 • Πρόσληψη Ιανουάριο
 • Πρόσληψη Μαΐου
 • Πρόσληψη Σεπτέμβριο
 • Πρόσληψη Οκτώβριο

Ποιος διδασκαλία του μαθήματος;

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει ένας προγραμματιστής Ιστού είναι να μάθουμε απ 'ευθείας από τους web developers που είναι ο λόγος φυσικά για την ανάπτυξη Ιστού μας διδάσκεται από τη βιομηχανία επαγγελματική τους web developers που χρησιμοποιούν το έργο τους εμπειρία για να κάνουν τα χέρια-για την εκπαίδευση, την πρακτική και την καριέρα προσανατολισμένη.

Τρένο και πάλι για δωρεάν;

Αν σας ή τον εκπαιδευτή σας την αίσθηση ότι θα πρέπει να ξαναπάρουν ένα μάθημα ή την ενότητα, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για να έρθουν και πάλι σε μια τάξη στο πλαίσιο του προγράμματος κατανέμεται το χρόνο σας.

Πόσα μαθήματα για την ανάπτυξη Ιστού κοστίσει;

Το συνολικό κόστος του προγράμματος εξαρτάται από την πορεία που θα επιλέξετε. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε σε δόσεις με σχέδιο πληρωμής μας χωρίς πρόσθετα τέλη. Αν επιλέξετε να πληρώσετε όλα με τη μία πριν αρχίσει η πορεία που δικαιούνται μειωμένο επιτόκιο.

Προϋποθέσεις για το πρόγραμμα της σταδιοδρομίας για την ανάπτυξη Ιστού

Αυτό το πρόγραμμα σταδιοδρομίας είναι εντελώς αρχάριους στην ανάπτυξη Ιστού, ωστόσο οι υποψήφιοι του προγράμματος της σταδιοδρομίας για την ανάπτυξη Ιστού πρέπει να έχει τουλάχιστον μία πιστοποίηση της Microsoft και ένα έτος εμπειρίας web designer, σε συνεργασία με xHTML, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Photoshop, PHP και WordPress.Αν δεν το κάνετε ful-πλήρωση της απαίτησης αυτής, μπορείτε να πάρετε τις σχετικές δεξιότητες και γνώσεις με την εγγραφή είτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος καριέρα σχεδιαστή.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των σύντομων μαθημάτων και προγραμμάτων καριέρα;

Σύντομη μαθήματα επικεντρώνονται στη διδασκαλία τεχνολογία μόνο και προγράμματα καριέρα κύριος στόχος είναι να βοηθήσει τους εκπροσώπους ξεκινήσει μια καριέρα. Σε ένα πρόγραμμα καριέρα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο και εργάζονται στη βιομηχανία συναφών έργων.

Web Developer Καριέρα

Ένας προγραμματιστής web ή στην ιστοσελίδα ρόλο προγραμματιστής είναι η ανάπτυξη εφαρμογών για το Internet, το επιτυγχάνει αυτό χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή και ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web. Θα είναι έμπειρος με γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, PHP και VB.net στην πλευρά του διακομιστή. Στη πλευρά του πελάτη, θα χρησιμοποιούν τα προγράμματα όπως HTML και CSS.

Ένας προγραμματιστής Ιστού μπορεί να έχει επίσημη εκπαίδευση σε μια συγκεκριμένη γλώσσα προγραμματισμού, προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση όπως ένα BSCS ή MSC. Εάν είστε ένας μηχανικός λογισμικού που επιθυμούν να επεκταθούν στο πεδίο του έργου είναι δυνατόν να αποκτήσουν εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών στοιχεία στο διαδίκτυο, καθώς μαθαίνουν από τα ανώτερα προγραμματιστές.

Ψάχνετε για να σπάσει στη βιομηχανία για πρώτη φορά; Τότε ίσως πρακτικής άσκησης και τους ρόλους της σύμβασης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα.

Ορισμένες επιλογές ανοικτές σε σας τη στιγμή που θα γίνει ένας προγραμματιστής:

 • Ειδίκευση στην κωδικοποίηση
 • Μετακίνηση στην αρχιτεκτονική λογισμικού, το οποίο πιο περίπλοκα
 • Γίνετε ένα προϊόν ή έργο διαχειριστή

Ο μέσος μισθός για έναν web developer είναι σήμερα £ 35.000 εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.


Τι θα μάθω;

Αυτό φυσικά θα σας πάρει από το να είναι ένας αρχάριος να εμφανίζει προηγμένες δεξιότητες ανάπτυξης ιστοσελίδων. Το μάθημα περιλαμβάνει μια πτυχή κτίριο χαρτοφυλάκιο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιδείξει τις ικανότητές σας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και προγραμματισμό. Επαγγελματίες του κλάδου μας θα σας δώσει επίσης ένας-προς-έναν συμβουλές σταδιοδρομίας για να ορίσετε το σωστό δρόμο για την επίτευξη ιδανική δουλειά για την ανάπτυξη Ιστού σας. Φυσικά για την ανάπτυξη Ιστού μας περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:

Υποχρεωτικά Μαθήματα:
 • Web Design (HTML, CSS, το Dreamweaver)
 • Γραφιστική (Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator)
 • Εισαγωγή στον προγραμματισμό με τη C # .NET
 • JavaScript και jQuery
 • PHP Προγραμματισμός & βάσης δεδομένων MySQL
 • WordPress
 • HTML5 και CSS3
 • Responsive σχεδιασμό ιστοσελίδων ή Κινητά σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • AJAX
 • WordPress Ανάπτυξης Θέμα
 • ASP.καθαρό και Microsoft SQL Server

Μαθήματα Επιλογής:
 • SEO (Search Engine Βελτιστοποίηση)
 • HTML E-mail newsletter
 • WordPress Plug-in Ανάπτυξης
 • VB.NET
 • Mastering το Adobe Photoshop
 • MTA .NET Βασικές Πιστοποίηση
 • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) Πιστοποίηση
Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα για την ανάπτυξη Ιστού καριέρα Κατάρτισης Δράκου, παρακαλούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση με την επαφή με έναν από τους συμβούλους εκπαίδευσης μας εδώ .